Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti izjavio je u petak kako je jutros održao konzultacije sa šest zastupnika iz Kluba zastupnika Stranke rada i solidarnosti te poručio da neće biti nikakvog pada Vlade, ali će doći do određenih preslagivanja, što je u demokraciji normalno.

“Jutros sam imao konzultacije sa šest zastupnika u Dvercu, oni pomno prate situaciju. Neće biti nikakvog pada Vlade. Do određenih preslagivanja će doći, ali to je u demokraciji normalno”, rekao je Bandić nakon konferencije za novinare na kojoj je najavio ovogodišnji “Floraart”.

“Stabilna i odgovorna Vlada je preduvjet hrvatskog napretka, a Grad Zagreb čeka tu stabilnu i odgovornu Vladu da konačno počnemo nešto raditi. Na tom tragu će i Klub zastupnika Stranke rada i solidarnosti biti odgovoran”, kazao je.

Prije izjave o političkoj situaciji u zemlji Bandić je najavio “Floraart”, koji će se na prostoru Bundeka održati od 8. do 14. svibnja.

“Ljubav je pokretačka snaga svega i pozivam sve da nam dođu između 8. i 14. svibnja na Bundek na ‘Dane zagrebačke ljubavi’ – 52. Floraart i 12. put na Bundeku. Oboružajte se pozitivnom strašću i ljubavlju i tih dana prošećite Bundekom – to je važno”, poručio je Bandić.

Komentiraj