Bandić: Fućka mi se za izbore, gospoda žele poentirati na trenutnoj situaciji

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je pokazao da gubi kontrolu jer razgovara ispod svake razine s obzirom na funkciju koju obnaša. Naime na novinarski upit hoće li zastupnici kluba Stranke rada i solidarnosti podržati raspuštanje Hrvatskoga sabora da bi se izbori eventualno održali u srpnju, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić poručio je kako mu se za to fućka.

“Fućka mi se. Potpisao bih sada da ne osvojimo niti jedan mandat u Saboru samo da ovo s Covidom i potresom završi odmah”, kazao je.

Napomenuo je kako o izborima trenutno ne razmišlja, a komentirao je i skorašnje otvaranje škola.

Smatra i da je otvaranje škola i vrtića pokušaj političkog poentiranja.

“Gospoda su se zapetljali. Oni su htjeli pokrenuti školu, pa su došli u mrtvi kut. Problem je u tome što su oni htjeli politički poentirati da pokrenu školu u nemogućim uvjetima”, poručio je Bandić.

Upitan o izjavi u kojoj roditelji, čija se djeca od 11. svibnja vraćaju u škole i vrtiće, moraju potpisati da nitko u njihovom kućanstvu nije zaražen koronavirusom, Bandić je kazao da je taj zahtjev apsurdan.

Ustvrdio je da je na današnji dan u Zagrebu u vrtićima 430 djece, da ih je troje u školama, a da nitko do sada od roditelja nije tražio nikakav papir.

“E sad, od prekosutra bi trebao papir. To je apsurd”, kazao je Bandić.

 

Komentiraj