Hotel ARCOTEL Allegra

ARCOTEL ALLEGRA Provedite večeru za Valentinovo u potpunoj tami

Hotel ARCOTEL Allegra poziva sve zaljubljene na jedinstven senzualni i gastronomski doživljaj – prvu hrvatsku večeru u potpunom mraku! Kad se ugase svjetla, uključite osjetila, krenite u pustolovinu i otkrijte nove dimenzije ljubavi…

Dana 14. veljače doživite nesvakidašnji izazov da kušate jelo restorana Radicchio bez osjetila vida, otkrivajući kako se zbog toga izoštravaju ostala osjetila – okus, njuh, dodir i sluh.

Hotel ARCOTEL Allegra

Više ćete obraćati pozornost na arome, mirise, teksture i temperaturu hrane, zvukove za stolom, vlastite i tuđe kretnje, položaj u prostoru… što će iskustvo jedenja učiniti potpuno novim.

Večera u mraku svjetski je hit koji se sada nudi i u hrvatskoj verziji u Arcotelu Allegra. Nakon okupljanja u hotelskom Joe’s Baru, parovi ulaze u restoran koji je u potpunom mraku. Pritom ostavljaju mobitele, satove i ostale gadgete kojima bi mogli osvijetliti prostor, a snalaze se uz pomoć konobara koji nose posebne naočale za vid u tami.

Svaki par odabire tajanstveni mesni ili riblji meni. Na stolovima su, osim posuđa i pribora za jelo, vlažne maramice za brisanje te papir i olovka koji će vam trebati za igre što se izmjenjuju sa slijedovima jela: predjelo – nacrtaj partnera, glavno jelo – pogodi što je na tanjuru, desert – pokušaj točno zbrojiti kovanice…

Nakon Valentinova, večera u mraku održat će se 17. i 18. veljače.

Komentiraj