Apple lansirao alat za poduzetnike. U lokacijskoj kartici mogu navesti informacije o tvrtki

Screenshot YouTube

Apple lansirao alat za poduzetnike, koji sad u nekim popularnim aplikacijama mogu isticati korisne informacije o svojoj tvrtki, trgovini, kafiću, restoranu, prenosi engadget.com.

Besplatni alat Apple Business Connect je prvenstveno namijenjen za Apple Maps te ističe ‘lokacijsku karticu’ i druge informacije o tvrtki. Lokacijsku karticu je moguće predstaviti i u aplikacijama Messages, Siri i Wallet.

Ova mogućnost bi nakon uvođenja i testiranja na području Sjedinjenih Američkih Država trebala u određenom vremenskom roku biti dostupna na svjetskom nivou. Tijekom sljedećih mjeseci alat bi trebao biti predstavljen i u drugim državama.

Mediji ističu da poduzetnici pomoću alata mogu istaknuti fotografije, promocije, ali i pokrenuti akcije u drugim aplikacijama, kao što u rezervacije u restoranu, itd.

Naglašava se da će Apple provjeriti registraciju i podatke tvrtke prije davanja kontrole nad karticom. Trgovinama će biti dovoljno korištenje Apple ID-a.

Poznata kompanija je ovim novitetom nadogradila iskustvo korištenja karti Apple Maps. Korisnici iOS uređaja bi sad trebali još lakše doći do informacija, koje im trebaju.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner