“Ako se netko umorio neka preskoči Francusku, igrat će drugi”

 

Hrvatska reprezentacija sinoć je u Portugalu doživjela visok poraz (4:1) od aktualnog europskog prvaka i osvajača prvog izdanja Lige nacija.

Naši reprezentativaci su nakon utakmice bili vidno nezadovoljni. “S čim da bude zadovoljan? Ono što smo odigrali u prvih 45 minuta… Ovo nije bila Hrvatska koju znam. Trebalo je biti 4:0 već tada za njih. Razlog ne znam. Ako ovako mislimo nastaviti, neće biti dobro. Ni nama ni njima nisu bili svi igrači, neki igrači nisu u formi, ali bez agresije ne možeš pobijediti nikoga”, rekao je Dejan Lovren.

Dodao je da nije bilo opravdanje što su nedostajali Luka Modrić i Ivan Rakitić. “Ni njima nije bilo Ronalda pa su ginuli za svaku loptu. Prije Francuske se moramo skupiti, vidjeti gdje se griješilo. Ako se danas netko osjeća umornim, neka radije preskoči Francusku. Imamo dovoljno igrača”, poručio je.

Dominik Livaković jučer je, iako je primio četiri gola, odigrao sjajnu utakmicu. “Nema razloga za ništa, a najmanje za zadovoljstvo. Idemo na Francuze, tamo moramo biti puno bolji. Vidjelo se da nismo dugo igrali skupa. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, u drugom smo nešto i odigrali, ali nije bilo dovoljno. Poraz je zaista pretežak”, rekao je Livaković.

Dalić nakon poraza: “Ovo nije bila nikakva igra, na kraju je dobro i prošlo”

Komentiraj