ADVENT U KLOVIĆEVIM DVORIMA Svakog vikenda u prosincu na platou Gradec očekuju vas koncerti

Advent u Klovićevim dvorima

Zvuci božićnih pjesama te mirisi medenjaka i kuhanog vina znače samo jedno – u grad je stigao Advent.

Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja, a u 40 dana idile sve čeka zabava, dobra gastro ponuda, jedinstveni događaji, umjetnost i pravi božićni ugođaj po ulicama glavnoga grada.

Na najljepšoj gradskoj pozornici, u idiličnom okruženju Gornjeg Grada, Advent u Klovićevim dvorima bit će sinonim za dobru zabavu, nezaboravne trenutke i najljepše adventske uspomene.

Svakog vikenda u prosincu na platou Gradec, atmosferu će zagrijati koncerti popularnih bendova.

Adventska čarolija na platou Gradec i Galeriji Klovićevi dvori (Grad Jezuitski trg 4, Zagreb) i ove sezone donosi pregršt veselja, gurmanskih poslastica poznatih chefova, bogat izložbeni postav Galerije te rasplesanih dana i večeri.

Predbožićnoj atmosferi pridonose i ilustracije multimedijalnog umjetnika Zdenka Bašića inspirirane bajkama Hans Christian Andersena, koje su postavljene u unutrašnjosti Galerije Klovićevi dvori.

Osim besplatnih koncerata, nastupa brojnih bendova i glazbenih zborova svakog dana u tjednu, tu su prijepodnevni subotnji partyiji uz DJ-a i jedinstvena gastronomska ponuda najpopularnijih ugostitelja Zagreba. Deliciji za koju se prošle godine stajalo u redovima, šiš kobasi restorana Mundoake na ovogodišnjem Adventu u Klovićevim pridružit će se soparnik – tradicionalno dalmatinsko jelo od tankog tijesta te specijaliteti Rougemarina, Swanky Monkey bara, Lobby restorana, Milky Wheya i mnogih drugih koji do sada još nisu otkriveni.

U Atriju Klovićevih dvora u idiličnom ambijentu punom lampica ljubitelje slastica oduševit će čokoladna fontana kao glavna atrakcija i za one mlađe i za one starije, a mjesto koje je prošle godine osvojilo društvene mreže i na ovom Adventu zasjat će u punom, nešto drugačijem sjaju. Tako će za najljepšu adventsku fotografiju s pogledom na Zagrebačku katedralu i ovaj put biti postavljen poseban okvir što će oduševiti sve one koji žele zabilježiti svoj poseban zimski trenutak na samom krovu grada.

Uživanje u gradu ukrašenom tisućama lampica, gastro kućicama i dobrom glazbom, najljepše dane u godini ne smije se propustiti, a pogotovo odličan sadržaj Adventa u Klovićevim dvorima.

Komentiraj