A TEK SU POČELI… Još jedna promjena u zastupničkim klupama Domovinskog pokreta

Autor:

16.05.2024., Zagreb - Prvo zasjedanje Hrvatskog sabora u 11. sazivu. Ivan Penava, Stipo Mlinaric Photo: Robert Anic/PIXSELL

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) odobrilo je danas zastupniku Domovinskog pokreta Damiru Biloglavu stavljanje mandata u mirovanje te da ga u zastupničkim klupama zamijeni Frane Tokić (DP).

Stavljanje mandata Biloglava u mirovanje, kao i prijedlog da ga zamjeni Tokić, MIP je prihvatio jednoglasno i bez rasprave. Sve to još treba potvrditi Hrvatski sabor.

Biloglav, liječnik iz Zadra, mandat u mirovanje stavlja iz osobnih razloga, a kako pišu lokalni mediji, razlog je što ga nema tko zamijeniti u liječničkog ordinaciji.

“Obećao sam pacijentima da ću naći zamjenu kada odem u Hrvatski sabor, međutim doktor koji me trebao mijenjati to neće biti u mogućnosti, stoga sam mandat odlučio neko vrijeme staviti u mirovanje”, kazao je Biloglav.

Frane Tokić je vijećnik Domovinskog pokreta u Gradskom vijeću Benkovca.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
isabelkedem223

prije 4 tjedna

pozdrav svim mojim prijateljima vani, ja sam anna kedem, iz Splita, Hrvatska. nakon deset godina veze sa njim, moj muž je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim ali sve je bilo uzalud, htjela sam ga zbog ljubavi koju gajim za njega, molila sam ga na sve , Obećao sam, ali on je odbio. Objasnio sam svojoj prijateljici na mreži, a ona je predložila da odem do dr. Apate, velikog čarobnjaka koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao drugog izbora nego probaj, poslala sam poruku dr. Apati, a on mi je rekao da nema problema sve će biti u redu prije 48 sati, bivši će mi se vratiti prije 48 sati, bacio je čaroliju i iznenađujuće drugi dan, bilo je oko 16:00 sati. Bivši me nazvao, bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da me želi nazad, da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. Otada sam obećao da će svakome koga poznajem i tko ima problema s bilo kim trebati pomoć dr. Apate, čarobnjaka za čaroliju, njegova e-pošta je ([email protected]) i možete mu poslati e-poštu ako trebate njegovu pomoć u vašem odnosu , želite biti prepoznati u svijetu ili problemi s rakom, želite se udati za ljubavnika po svom izboru ili slučajevi razvoda, zdravstveni ili bračni problemi, napredovanje na poslu i uspjeh, bilo što, ne odustaj, prestani plakati, kontaktiraj Dr. . Apata na [email protected] ili ga kontaktirajte putem Whatsappa / Vibera: +447307347648