Paul Rudd progovorio o radikalnoj dijeti i treninzima. “Vježbao sam više ali on je izgledao bolje”

Autor:

Marvel Studios

Paul Rudd jedan je od glumaca iz Marvelovih filmova koji im se pridružio 2015. godine a njegov posljednji film „Ant-Man i Wasp: Kvantumanija“ prikazan je u hrvatskim kinima početkom ove godine. Opće je poznato da svi glumci Marvelovih filmova, pred početak snimanja, prolaze kroz rigorozne treninge i dijete kako bi izgledali kao superheroji. Rudd je o tome progovorio gostujući u podcastu Off Menu gdje je priznao da bi, tijekom radikalne dijete, sebe nagrađivao s mineralnom vodom.

„Kada sam trenirao za Ant-Man film bio sam na radikalnoj dijeti a nagrada mi je bila mineralna voda. Eto koliko je ta dijeta bila grozna. Sebi sam govorio ‘U redu, sada mogu popiti malo mineralne vode, zaslužio sam’“, opisao je svoja iskustva 54-godišnji glumac. Dodao je kako je trenirao užasno puno pa je tako pio jako puno mineralne vode. Voditelj ga je tada upitao je li se time „počastio“ na što je Rudd rekao „Da, bilo je sjajno. Nije to bila voda s okusom, nisam poludio od toga“, dodajući kako je to radio u pripremama za svaki film koji je nastao u produkciji Marvela. „Jednom kada uđeš u to, više nije teško. Bio sam zadovoljan s tom dosadnom hranom“, objasnio je Rudd koji je rekao kako mu je ta dijeta dala ogromne količine energije.

Kada ga je voditelj upitao je li se uspoređivao s drugim glumcima koji su glumili super heroje, primjerice u pripremama za snimanje filma iz franšize „Osvetnici“, on je odgovorio potvrdno. „Vježbao sam više od drugih, hranio se pravilnije no drugi, a izgledao sam lošije od svih njih. Morao sam vježbati cijelo vrijeme, hraniti se savršeno, da bi na kraju izgledao nekako loše. Nisam izgledao odlično“. Na pitanje jesu li se glumci u pripremama natjecali jedni protiv drugih on je rekao kako to ne zna ali se prisjetio snimanja filma „Osvetnici: Završna igra“ kada je Chris Hemsworth uz sebe stalno imao plastične kutije s kašastom hranom koju je jeo.

„On je vježbao, ja bi stao pokraj njega i pomislio ‘koja je svrha svega ovoga?’. Ubijao sam se od vježbanja a znao sam da nikada neću postići ono što je on postizao. Utješno je bilo što Ant-Man nije Tor. Pokušao sam, nije išlo“, zaključio je Rudd.

OZNAKE: Marvel, Paul Rudd

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.