1.260.000 € Guardiolin sat lagan kao četiri lista A4 papira postao zvijezda Lige prvaka

Autor:

Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

‘Seks uvijek sve prodaje’. Ali i luksuz. Usred vrhunskog sportskog događaja nevjerojatnu je pažnju svjetske javnosti privukla jedna ura. Na terenu Modrić i Haaland, Gvardiol i Bellingham, Kovačić i Vinicius… A ljudi primijete što jedan trener nosi oko zapešća


Katalonski trener Pep Guardiola izvukao je odličan rezultat u prvoj utakmici 1/4-finala Lige prvaka u Madridu. RealMan City 3:3. Sjajan kapital za uzvrat na Etihadu.

Ali nisu sve oči sve vrijeme bile usmjerene na istinski, bez imalo pretjerivanja svjetsku utakmicu koju smo gledali. Nevjerojatan broj gledatelja primijetio je jednu – uru. Guardiolin ručni sat.

JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Ekstravagantni mjerač vremena. Kažu znalci ‘Richard Mille‘ brand. A vrijednost… Milijun i 260 tisuća eura. Oko ruke. Proizvedeno je samo 50 komada pa je i limited edition, naravno.

Najlakši ikad napravljeni sat, nema ni 19 grama, uključujući remen. Lagan kao: četiri lista A4 papira. Prvotno je kreiran za Rafu Nadala, da može igrati tenis noseći sat, a da ni ne zna kako taj sat ima na ruci.

Za osvajača 22 Grand slam turnira ta je ‘vura’ izrađena specijalno, po narudžbi. Od ugljičnih vlakana i titanija. Pa ne znaš je l’ sat čvršći ili lakši.

Inače, Guardioli nije stran svijet modnih dodataka, štoviše nikad nije ni krio svoju ljubav prema modi. Još je 1993. kao igrač Barcelone čak i prošetao modnom pistom kao model na reviji Španjolca Antonia Miróa.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.