Cijelog dana izgledalo je da će De Gea postati novi vratar Reala. Madridski klub i Manchester United dogovorili su odštetu, u Manchester je trebao otići vratar Keylor Navas, a u Madridu je sve bilo spremno za predstavljanje španjolskog reprezentativca, ali su klubovi zakasnili do kraja prijelaznog roka poslati dokumentaciju u Španjolski nogometni savez.

As piše da su Real i United dogovorili transfer pola sata prije ponoći. United je trebao dobiti 30 milijuna eura i Keylora Navasa. Upravo je Navas razlog zašto je transfer propao jer je odlučio nešto promijeniti u svom ugovoru s Unitedom, pa se to nije stiglo odraditi do kraja prijelaznog roka. Španjolci pišu kako je Real zakasnio samo jednu minutu s realizacijom transfera. Madriđani su od Saveza zatražili da se rok produži još pet minuta, ali su odbijeni.

Dok je nosio dres Atletica, De Gea je tvrdio da ne postoji novac za koji bi otišao u Real, ali izgleda da se puno toga promijenilo u posljednje četiri godine. Ipak, izgleda da će najmanje do siječnja ostati u Manchesteru.

Ovo bi mogao biti veliki problem za United budući da De Gea ima ugovor do lipnja 2016. godine, te bi već u siječnju mogao potpisati predugovor s nekim klubom i tako bez odštete otići iz Manchestera.

Internet su već preplavili snimke i fotografije na kojima se ismijava ovaj neuspješni transfer o kojem će se dugo pričati.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.