Dinamo je u utorak u ludoj utakmici u Norveškoj izborio playoff Lige prvaka, a trener ‘Modrih’ Zoran Mamić izrazio je zadovoljstvo prolazom i čestitao Moldeu na odličnoj utakmici.

“Luda utakmica… Što reći? Zbog ovakvih utakmica je nogomet najpopularniji sport na svijetu. Za momčad, mene kao trenera i cijeli klub je bilo najvažnije proći dalje, a za neku analizu utakmice i zašto smo dobili tri gola će biti vremena u danima koji dolaze”, rekao je Mamić.

 

  • Prisjetio se Mamić prošle godine i ispadanja od Aalborga, kada su njegovi nogometaši igrali odlično a ispali. “Sada nismo bili tako dobri i prošli smo dalje”, priznao je Mamić.

 

“Što se mene tiče ja bih htio da isto ovako bude u play-offu Lige prvaka”, zaključio je Zoran Mamić.

Strijelac prvog pogotka Marko Pjaca priznao je kako je ovo bila jedna od najzanimljivijih utakmica koje je ikada igrao. “Nije bilo lako. Vodili smo 3:0 i stvarno se činilo da ćemo lako proći, a onda je na kraju ipak bilo teško, ali svakako je najvažnije da smo prošli. Rekao bih čak da je to danas jedino bilo bitno”, poručio je Pjaca.

Kapetan Arijan Ademi, strijelac drugog pogotka kazao je kako su mogli i trebali prije riješiti utakmicu, ali vjeruje kako su gledatelji uživali. “Uf… Ne možemo mi jednostavno. Što uopće reći nakon ovakve utakmice? Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika… Svega je bilo”, dodaje Ademi.

Vratar Eduardo, koji je skrivio dva od tri dosuđena penala, a jednog i obranio, kaže kako se ne sjeća da je ikada čuo za ovakvu utakmicu. “Kakvih 90 minuta… Tri penala, a samo jedan gol, velikih broj naših prilika kojima smo i prije mogli riješiti pitanje prolaza da bi na kraju bilo napeto. Što reći? To je nogomet… Vodili smo 3:0, na kraju 3:3 i petnaest minuta koje nikako nisu htjele proći”, kaže portugalski vratar.

Komentiraj