Više od 50 milijuna obožavatelja i obožavateljica diljem svijeta u ponedjeljak je bilo shrvano. Saznali su, naime, da će njihov omiljeni boy-band, One Directions otići na produženu pauzu.

Izvori su za People magazin rekli kako će prije nego pritisnu pauzu na karijeru benda u ožujku sljedeće godine, članovi popularnog 1D-a objaviti svoj peti album. Pauza bi, prema riječima izvora trebala trajati najmanje godin dana.

Četiri člana – Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan – u međuvremenu će započeti vlastite karijere. Glasnogovornik benda, pak, navodi kako su to samo glasine, ali i odbio daljnje komentare.

Vojska obožavateljica ovog benda primili su tako drugi ogroman udarac u nekoliko mjeseci, nakon što je Zayn Malik objavio kako napušta bend. “Odlazim jer žalim biti normalan 22-godišnjak koji se može opustiti i imati privatni život”, napisao je na Facebooku.

Do ogromne su slave One Directions došli zahvaljujući Simonu cowellu, koji ih je spojio u bend nakon što su se pojavili u showu “X factor”.

Komentiraj