Vlasnik vinkovačkog trgovačkog lanca “Boso”, Bosiljko Stanić, izvijestio je novinare da ga je u četvrtak u prijepodnevnim satima, na parkiralištu diskonta i uprave njegove tvrtke, drvenom palicom ozlijedio član obitelji bivše zaposlenice koja se medijima nedavno požalila na mobing.

U izjavi novinarima, nakon što je obavio razgovor s policijom, Stanić kazao je da ga je po rukama ozlijedio brat supruga Ivanke Dujmić, Vinkovčanke koja je donedavno radila u “Bosi”.

“Krenio sam na službeni put i kada sam prilazio automobilu, osoba za volanom starijeg automobila krenula je preko bankine parkirališta na mene. Izmaknuo sam se, a osoba je izašla iz auta i drvenom palicom krenula na mene. Riječ je o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila”, kazao je vidno potresen Stanić. Rekao je i da je za sebe i obitelj zatražio policijsku zaštitu te da policija već štiti kuće članova njegove obitelji.

Također je najavio da će za par dana izaći s priopćenjem za javnost rekavši kako je do sada šutio na sve napade zbog brige za 1.200 radnika svoga poduzeća.

“Mislim da mediji dižu paniku zbog ničega i lažno izvještavaju. Ovo je ugrožavanje 1.200 ljudi koji samom rade 26 godina i stvaraju firmu. Ne znam odakle vjetrovi pušu, ali ovih dana ćemo se oglasiti”, poručio je Bosiljko Stanić okružen djelatnicima diskonta koji su izašli kako bi mu dali podršku.

Na mjestu napada, policija obavlja očevid.

Komentiraj

FOTO: Goran Ferbezar/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.