VIDEO: UPOZNAJMO NOVE X-MENE Trailer za dosad najmračniji film u popularnoj franšizi o mutantima

“Vidio sam kraj svijeta” – tim riječima započinje trailer novog filma ‘X-Men: Apocalypse’ koji bi mogao biti dosada najmračniji nastavak ove franšize o mutantima. Kraj svijeta mogao bi doći u liku Apocalypsa – najsnažnijeg bića u svemiru kojeg su obožavale drevne civilizacije.

Apocalypse se budi nakon nekoliko tisućljeća, i ne sviđa mu se pretjerano što bidi. Daje si zadatak da istrijebi čovječanstvo koje smatra nedostojnim, oko sebe skuplja ekipu mutanata kao svoje vlastite jahače apokalipse – Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp), Archangel (Ben Hardy), i Magneto (Michael Fassbender).

U novom traileru gledamo i Charlesa Yaviera (James McAvoy) sa vlastitom ekipom mutanata, a središnju je ulogu, čini se, još jednom preuzela Mystique (jenniger Lawrence). U filmu ćemo ponovno gledati i Nicholasa Houlta kao Beast, Evana Petersa kao Quicksilvera, Rose Byrne kao Moiru MacTaggert te Lucasa Tilla kao Havoka.

Upoznajemo i Sophie Turner (koju znamo iz ‘Igre prijestolja) i Tyea Sheridana, koji će uskočiti u ‘kožu’ mladih Jean Grey i Cyclopsa (u originalnim su ih filmovima glumili Famke Janssen i James Marsden).

Ovaj nastavak popularnih ‘x-Mena’ morat ćemo čekati sve do svibnja sljedeće godine.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.