VIDEO: RAZJARENI MOU Pogledajte cijelu snimku performansa Jose Mourinha

Svjetski mediji sa svojih naslovnica gotovo cijeli tjedan ne skidaju Chelseajevog trenera Jose Mourinha i klupske liječnice Eve Carneiro, a u četvrtak je na YouTubeu osvanula i cjelikupna snimka čitavog incidenta, koji se dogodio u remiju sa Swanseajem (2:2).

Carneiro je, naime, u posljednjim minutama susreta zajedno sa svojim asistentom utrčala u teren kako bi pružila pomoć Edenu Hazardu koji je ležao na travnjaku. Kada je vidio kuda ide, Mourinho je zamalo krenuo za njom jer, prema njegovom mišljenju, Hazardu nije bilo ništa strašno, a Chelsea je već ionako igrao s igračem manje (isključenje Curotoisa).

Kada se liječnička ekipa vratila do klupe, dočekao ih je Mourinho koji je rigao vatru. Na snimci su mu čak u jednom trenutku zamaglili usta, što ukazuje na to da je Carneiro počastio sočnom psovkom. Posljedica ovog incidenta bio je degradacija liječnice, kojoj je zabranjeno prisustvovati treninzima i utakmicama, dok su joj čak zatvorena vrata i hotela u kojoj se nalazi prva ekipa ‘Bluesa’.

Ispadi Mourinha izazvali su val negativnih komentara od navijača, pa čak i do klupskog vodstva i igrača. Britanski mediji, pak, javljaju kako liječnica razmišlja i o tužbi protiv portugalskog trenera.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.