Legia iz Varšave dobila je utakmicu protiv Kukesa sa 3-0, odlučila je UEFA u utorak nakon što je prošlotjedna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između ta dva kluba u Albaniji prekinuta na početku drugog poluvremena zbog navijačkih nereda.

UEFA je donijela odluku i da domaćin Kukes također sljedeću domaću utakmicu u nekom europskom natjecanju igra pred praznim tribinama te mora platiti 70,000 eura nakon nereda koji su izbili u četvrtak prošli tjedan na utakmici igranoj na stadionu Qemal Stafa u Tirani.

Televizijske snimke su prikazale igrača Legie kako leži na travi, nakon što ga je pogodilo nešto što je bačeno s tribina i to nakon što je poljski klub zabio za vodstvo od 2-1 na početku drugog poluvremena. Igraču je pružena pomoć i vratio se u igru sa zavojem na glavi prije nego je utakmica prekinuta.

Komentiraj

PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.