VIDEO: JEDNOSTAVNO JE PREMALA Za novu jahtu Spielberg daje 250 milijuna dolara?

Slavni redatelj Steven Spielberg očajnički treba više prostora dok plovi morem. Iz tog je razloga odlučio prodati svoju jahtu ‘The Seven Seas’ koju je platio oko 184 milijuna dolara, jer mu je jahta od 86 metara jednostavno premala, prenosi Daily Mail.

“Steven nije ni shvatio koliko uživa u plovidbi. Sada bi želio provesti više vremena ostražujući ocean, te sa sobom povesti prijatelje. Stoga želi nadogradnju – veću jahtu”, rekao je prijatelj redatelja za Daily Mail.

‘The Seven Seas’ je izgradila nizozemska tvrtka OCeanco, a na njoj se može naći ogroman bazen, televizijski ekran od pet metara, helikopter, teretana, spa, soba za masažu, i još mnogo toga. Jedna je glavna spavaća soba, a jahta sadrži i dva VIP apartmana, dvije dvokrevetne kabine i jednu kabinu sa odvojenim krevetima. na jahti ukupno može spavati 12 osoba.

Spielberg trenutno plaća 1.2 milijuna dolara mjesečno za njeno održavanje. Njegova će nova jahta biti za 5,5 metara duža, a njna će ga izgradnja vjerojatno koštati oko 250 milijuna dolara.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.