Poznati australski glumac Hugh Jackman pretvorio se iz filmskog junaka akcijskih filmova u pravog spasioca, pomogavši svom sinu ali i ostalim kupačima da se othrvaju opasnim oceanskim strujama i valovima, prenose australski mediji, dodajući da je Jackman taj dan uživao s obitelji na plaži Bondi Beach u Sydneyu koju posebno zbog velikih valova vole surferi.

Televizijska mreža Nine prikazala je snimku Jackmana koji jednog čovjeka drži za ruku i povlači ga iz brze struje, no naknadno je taj muškarac prepričao da je skupa s glumcem pomagao njegovoj kćeri da se probije kroz velike valove. Jackman je poslije iz oceanskih valova izvukao i 15-godišnjeg sina Oscara.

Glumac atletskog izgleda najpoznatiji je po ulozi Wolverinea u serijalu X-Man, a u Sydney je stogao nakon međunarodne promocije svog novog filma Eddie the Eagle.

Hughu Jackmanu veli oceanski valovi nisu nepoznanica. Glumac i njegova supruga vlasnici su stana na plaži Bondi vrijednog 5,9 milijuna američkih dolara i često ga se vidi kako uživa surfajući.

Zbog opasnih valova zatvoren je veliki broj plaža u Sydneyu, uključujući Bronte i Maroubra.

https://youtu.be/mu_pT7LCH_w

https://youtu.be/_rcTFnqPb8A

Komentiraj

FOTO:facebook.com
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.