Izabrani američki predsjednik Donald Trump iznenada je otkazao sastanak dogovoren za utorak s urednicima dnevnika The New York Times koji je tijekom kampanje često kritizirao, a u poruci na Twitteru požalio se na “netočno izvještavanje” i “ružan ton”.

To se dogodilo dan nakon što se Trump u New Yorku sastao s televizijskim urednicima i  novinarima

Trump je izvještavanje televizijskih kuća CNN-a i NBC-a o predizbornoj kampanji izdvojio kao nepošteno izvještavanje, navodi The Washington Post citirajući četiri sudionika sastanka.

“Danas sam otkazao sastanak s urednicima New York Timesa jer su termini i uvjeti sastanka bili promijenjeni u zadnji trenutak. Nije lijepo”, napisao je u poruci na Twitteru.

“Možda će biti dogovoren novi sastanak s New York Timesom. U međuvremenu oni i dalje netočno izvještavaju o meni, u ružnome tonu!”, napisao je Trump u drugoj poruci.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.