Real Madrid u nedjelju je deklasirao Rayo Vallecano, zabivši im deset pogodaka. Do sredine prvog poluvremena Rayo je vodio 2:1, ali onda su dobili dva crvena kartona i potpuno se raspali. Gareth Bale četiri je puta pogađao, Karim Benzema tri puta. Trener Raya Paco Jemez poručio je nakon utakmice kako je njegova momčad ‘osramoćena i zlostavljana’, dodavši kako je španjolski nogomet izgubio kredibilitet.

“Osjećamo se poniženo. To ne koristi ni Madridu, ni nama, ni španjolskom nogometu. Svi smo mi izgubili kredibilitet”, rekao je 45-godišnjak za AS. “Danas nitko nije pobjedio, svi smo izgubili. Sramotno”, dodao je.

“Već dugo vremena nisam vidio nešto tako čudno i sramotno. Moja prva reakcija bila je podržati igrače koji su dali sve od sebe. Teško ih je bilo utješiti jer su se osjećali potpuno osramoćeno i pregaženo. Tko god želi, razumjet će”, kaže Jemez koji dodaje da su njegovi igrači ronili suze ne zato što su primili deset golova, već zbog toga što se na terenu događalo.

Trener Reala Rafael Benitez kazao je nakon utakmice kako su suci u nekoliko navrata donosili odluke koje su štetile Realu. “Tada nisam komentirao, neću ni sada”, rekao je.

Komentiraj