Goran Mehkek/PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je Janici Kostelić na poziciji pomoćnice za sport u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta. Šuker je poručio kako je uvjeren da će svaki hrvatski sportaš, klub i organizacija dati podršku proslavljenoj hrvatskoj skijašici kao doministrici za sport.

“Janica je jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena, osoba koja je prošla cijeli sportski put do olimpijskog vrha i dobro zna što je potrebno sportašu za uspjeh. Kostelići su kao obitelj postigli nevjerojatne rezultate i pokazali koliko je važan timski rad, a to je ono što treba i hrvatskom sportu”, kazao je Šuker dodajući kako je njeno iskustvo dragocjeno, prenosi službena stranica HNS-a.

“Janica je simbol hrvatskog sporta, a njene sportske vrline – odlučnost, hrabrost, marljivost, borbenost i predanost – odlično će joj doći i na novoj poziciji. Bivši sportaši mogu dati puno sportu, a Janica je više puta pokazala da je osoba koja voli sve sportove i navija za sve hrvatske sportaše i momčadi”, dodao je Šuker.

Bivša ‘devetka’ Vatrenih zaključuje kako vjeruje da će Janica dati veliki doprinos hrvatskom sportu i kao dužnosnica.

Komentiraj