Dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković će i ove godine doči na Hanžekovićev memorijal kako bi proslavila olimpijsko zlato, ali i pobijedila uz što bolji rezultat, a jedna od suparnica će joj biti srebrna iz Rio de Janeira Francuskinja Mélina Robert Michon, najavili su u utorak organizatori.

Sandra Perković je već prilikom obilaska stadiona Mladosti na Savi prije dva tjedna najavila da će dati sve od sebe da prebaci 70 m što bi bio novi rekord mitinga. Prošle godine je njezin disk pao na 69.88 metara.

Olimpijska pobjednica će 6. rujna na stadionu Mladosti imati i dostojnu konkurenciju u olimpijskoj doprvakinji Michon te još dvije finalistice iz Rija – Nadine Müller i Shanice Craft. Budući da Michon i Fisher ove godine bacaju preko 66 metara, očekuje nas odlično natjecanje.

Startna lista – bacanje diska (Ž)

Sandra PERKOVIĆ                        HRV
Dragana TOMAŠEVIĆ                    SRB
Veronika DOMJAN                          SLO
Nadine MÜLLER                             NJEM
Shanice CRAFT                             NJEM
Mélina ROBERT MICHON             FRA
Whitney ASHLEY                           SAD
Zaneta GLANC                               POLJ
Pauline POSSE                              FRA

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.