Američka skijašica Mikaela Shiffrin pregledom u SAD-u dobila je u utorak potvrdu prijašnje dijagnoze iz Area, gdje joj je pri padu prije nastupa na veleslalomu popucao medijalni kolateralni ligament.

“Dobra vijest nakon jučerašnjeg posjeta liječniku. Nema dodatnih ozljeda u odnosu na ono što sam već znala. Natukla sam kost i imam puknuće ligamenta. Znam da mnoge ljude zanima kad ću ponovno moći skijati i natjecati se, ali nemam kristalnu kuglu”, napisala je dvostruka svjetska prvakinja i aktualna olimpijska pobjednica u slalomu na svojoj službenoj Facebook stranici.

Shiffrin je premoćno osvojila prva dva slaloma u novoj sezoni Svjetskog kupa. čime je nastavila pobjednički niz iz prethodne, u kojoj je pobijedila na posljednje tri slalomske utrke. Nažalost, ozljeda sjajne američke skijašice zasigurno neće biti na vrijeme sanirana kako bi ona 3. siječnja 2016. bila spremna za obranu krune Snježne kraljice, koju je osvojila u siječnju ove godine.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.