Hrvatski gimnastičar Robert Seligman, koji je u subotu na Svjetskom prvenstvu u Glasgowu na konju s hvataljkama zauzeo osmo mjesto, izjavio je nakon finala da nije zadovoljan nastupom, ali da nije niti nesretan, jer je dao sve od sebe.

“Naravno da nisam zadovoljan nastupom u finalu jer sam pogriješio i završio na osmom mjestu. Da nije bilo te greške bio bih na postolju. No, nisam niti nesretan, jer sam dao sve o sebe, ali danas me nije išlo. Takav je život, idemo dalje i nema predaje”, kazao je Seligman, koji je na sredini svoje izvedbe napravio veliku pogrešku, te je morao sići sa sprave što ga je skupo koštalo.
Seligmanu je ovo bio peti nastup u finalima svjetskih prvenstava,  a najbolji plasman ostalo mu je peto mjesto iz Nanninga prošle godine. Nažalost, ostao je i bez plasmana na Olimpijske igre u Riju, jer je za to trebao osvojiti medalju.

“Razočaranje postoji, ali si ne možemo zamjeriti ništa, jer smo Robert i ja dali za ovo natjecanje više negoli ikad do sada. Dosta je bilo hladno u dvorani, a također između zadnjeg zagrijavanja i nastupa čekao je 40 minuta. Robert teško podnosi kad nema mogućnost zagrijati se uoči nastupa. U samoj izvedbi nije dobro osjećao jednu hvataljku koja je najkritičniji dio u njegovoj vježbi i došlo je do greške. I ovo neugodno iskustvo će nam pomoći da napredujemo i idemo dalje uzdignute glave”, rekao je  Vladimir Mađarević, trener Roberta Seligmana.

Komentiraj

FOTO:Davor Kibel/Glas Slavonije/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.