Slavnom engleskom nogometašu Paulu Gascoigneu izrečena je na britanskom sudu novčana kazna i uručena zabrana pristupa nakon što je priznao da je uznemiravao bivšu djevojku.

48-godišnjak je slao uznemirujuće tweettove i SMS poruke Amandi Thomas, a slavni Gazza priznao je i napad na fotografa Stevena Sheparda kojem je razbio naočale vrijedne oko 2 tisuće kuna. Na sudu je otkrivano kako je veza između bivšeg nogometaša i Thomas završila krajem proškle godine, a nakon toga se počela viđati s drugim muškarcem.

U ožujku je Gascoigne je nazvao bivšu djevojku, koja mu je rekla da ju više ne kontaktira. Tada su počele uvredljive poruke i ‘serija uznemirujućih tweettowa’, otkrilo je tužiteljstvo. “Ti su tweetovi potaknuli druge da šalju uvrede, što je dovelo do daljnjeg zlostaljanja gospođice Turner”, rekao je tužitelj.

Dodao je kako je nakon što je Gascoignea nazvao tadašnji dečko Amande Turner i zamolio ga da prestane, nogometaš sljedećeg dana nazvao Turner i zaprijetio da će ju uništiti. Došao je na njeno radno mjesto i ‘napravio scenu’.

Tijekom svoje 19-godišnje karijere Gascoigne je upisao 57 nastupa za englesku reprezentaciju. Posljednjih godina Gazza se bori sa ovisnošću o alkoholu, a nekoliko se puta prijavljivao u kliniku za rehabilitaciju.

Komentiraj

FOTO:Screenshot/YouTube
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.