Zvijezda barcelone i argentinske reprezentacije Leo Messi poručio je kako se ne natječe s Cristianom Ronaldom iz Real Madrida i kako je njihovo rivalstvo samo u glavama komentatora. Messi je propustio posljednje četiri utakmice katalonskog kluba, a procjenjuje se kako će na travnjak istrčati za tri tjedna.

U intervjuu za Yahoo na pitanje potiče li ga Portugalac na bolje igre Messi poručuje kako je rivalstvo tu samo zato što ljudi to tako tumače. “Ne natječem se s Cristianom i pretpostavljam da se on ne natječe sa mnom. Ono što želim je najbolje za moju momčad i za to se borim”, kaže Messi.

Zbog sve češćih pitanja s poreznim vlastima, Argentinca se posljednjih tjedana povezivalo s odlaskom iz Barcelone. Ali, Messi poručuje kako još ne misli o odlasku s Nou Campa. “Ne želim gledati predaleko u budućnost. Živim u sadašnjosti, a trenutno sam s Barcelonom u Primeri. Stvorio sam ovdje život i živim ga jako dobro.”

S navijačima Argentine odnos je toplo-hladan, ali 28-godišnji nogometaš kaže da se ne slaže potpuno. “Iako je većina nas Argentinaca vrlo strastvena, uvijek se odnosimo dobro prema ljudima koji nas predstavljaju. Postoje oni koji nas vrijeđaju i ne cijene one koji igraju za svoju zemlju, ali nema ih smisla napadati ili im zamjerati jer svatko ima pravo na svoje mišljenje”, zaključuje Messi.

Komentiraj