nestali.hr

Policiji je prijavljen nestanak žene i djeteta iz Međimurja, a dodatan obol drami koju proživljava muškarac koji je nestanak objavio i na Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčanci daje dramatična poruka koju je žena objavila na svojem Facebook profilu.

Kako javlja policijska uprava međimurska, radi se o 29-godišnjoj Ivani Fogadić i njezinom 5 godina starom sinu Patriku Fogadiću.

“Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest o nestanku 29-godišnje Ivane Fogadić (1986.) i njenog 5-godišnjeg sina, Patrika Fogadića (2009.), oboje iz Totovca, Marka Kovača 18.
Posljednji put viđeni su jučer (5. srpnja) na adresi prebivališta, kada su se u kasnim večernjim satima Opel Astrom, plave boje, registarskih oznaka ČK 783-GC, udaljili u nepoznatom smjeru.

  • Kako javlja policijska uprava međimurska, radi se o 29-godišnjoj Ivani Fogadić i njezinom 5 godina starom sinu Patriku Fogadiću.

 

Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok je Patrik visok oko 120 cm, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose.
Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.
Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Muškarac iz Međimurja potražio je pomoć sugrađana kako bi pronašao ženu i dijete, pišu mnovine.hr. Poruka koju je njegova supruga objavila na svojem profilu asocira na oproštajno pismo u kojem najavljuje crni scenarij. Navodno se radi o ženi iz Totovca, koja je sa sinom pobjegla u Opel Astri metalik boje.

Svoj nestanak i crne planove žena je najavila u dugačkoj poruci na Facebook profilu.

“Kada sve skupa sagledam, shvatim da zapravo jedina dobra „stvar“ koju si u životu napravio je naš sin, zapravo moj sin (s obzirom da si ga tek unazad godinu dana počeo primjećivati). Znam da si sad izgubljen i da misliš kako sam poremećena (trebam se liječiti ići psihijatru i ostale slatke riječi koje si mi znao uputiti) i da ne znaš što bi prvo učinio, ali ne brini uvijek će se naći neka flaša sa strane, barem to znaš nanjušiti na kilometre…

Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, sjebat će te gore nego prvi put…. jer je vježbao. Sorry stari potrošio si sve svoje šanse. Želim ti lijep život, nadam se da ćeš naći nekoga tko će biti sretan uz takav šljam od „čovjeka“ …. (i da lijepo se provedi na godišnjem)
I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mjesto, bolje za mene!

Moja jedina SREĆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju…. Njemu će tamo biti puno puno bolje! Znajte da budete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, promatrati vas i smijati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi”, piše na kraju poruke.
Policija je zaprimila prijavu i uključila se u potragu za nestalom ženom i djetetom.

Komentiraj

FOTO:Nestali.hr
PODIJELI