Snježno nevrijeme koje je u noći sa četvrtka na petak pogodilo Sisačko-moslavačku i Zagrebačku županiju uzrokovalo je kvarove na distribucijskoj mreži te prekide u opskrbi električnom energijom u široj okolici Siska i Velike Gorice, izvijestio je u petak HEP.

Svi radnici HEP – Operatora distribucijskog sustava iz Elektre Sisak i Elektre Zagreb su na terenu te su danas popravili kvarove u većini mjesta koja su ostala bez električne energije, dodaje se u priopćenju.

Tako je tijekom jutra na području Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije bez električne energije bilo oko 16.000 kupaca, a do 15 sati taj je broj smanjen na 4000.

Radnici HEP-a i dalje čine sve kako bi se kvarovi što prije popravili i uspostavila redovita opskrba kupaca električnom energijom.

HEP moli za razumijevanje sve kupce kojima je nevrijeme prouzročilo teškoće u opskrbi električnom energijom.

Komentiraj

FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.