Nogometaš Milana Mario Pašalić u petak je od izbornika Ante Čačića donio pretpoziv za utakmice reprezentacije protiv Ukrajine i Estonije, a u razgovoru za RTL otkrio je kako s izbornikom nema nikakav odnos.

“Ne čujemo se, ne znam, nije me kontaktirao, ali on najbolje vidi i najbolje zna što mu treba za reprezentaciju tako da što god bude, bit će i želim mu svu sreću”, kazao je Pašalić. Dodao je kako od reprezentativnog dresa ne odustaje. “Ima još dosta do Rusije i samo igrama na terenu mogu zaslužiti to”, poručio je.

Pašalić, bivši igrač Hajduka, nogometaš je Chelsea na posudbi u Milanu. “Pa vidjet ćemo što će se dogoditi, meni je zasad super, igram standardno, ne mogu se požaliti na ništa, stvarno. Ali, pitanje što će Chelsea reći, što oni žele i poslije toga što Milan želi i onda ćemo na osnovu toga donijeti zaključke nakon sezone”, otkriva.

Nastupio je Pašalić na brojnim stadionima, ipak samo jedan ima posebno mjesto u njegovom srvu. “Čim sam ušao na Poljud, ja sam ga odsanjao tako da je za mene i dalje Hajduk broj jedan”, istaknuo je. Dodaje kako je priželjkivao ostanak u Splitu još koju godinu. “Ali, u klubu je bila takva situacija da praktički da sam ostao kad se Chelsea zainteresirao za mene, da se mogao staviti ključ u bravu”, objšanjava i poručuje kako će se u Hajduk jednoga dana i vratiti.

Komentiraj