Izabranici Ante Čačića večeras na Rujevici igraju protiv Finske (20.45, HRT1) važnu utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. godine, a nekolicina igrača zbog ozljeda propušta ovu važnu utakmicu, izvještava HRT

Tako neće biti Vedrana ĆorlukeMatea Kovačića, Marka PjaceTina JedvajaNikole Kalinića i Borne Barišića.

Jedan od najiskusnijih, Vedran Ćorluka, poslao je danas poruku reprezentativcima uoči velike utakmice, a isto je napravio i Mateo Kovačić.

Puno je lakše biti na terenu nego gledati utakmicu na televiziji i znati da ne možeš pomoći suigračima. Malo smo zakomplicirali priču, no nije nam prvi puta. Dovoljno puta smo pokazali da smo najbolji kad je najteže, a siguran sam da imamo najbolju reprezentaciju u skupini i da ćemo to dokazati u ove dvije utakmice kada je to najvažnije. Sretno dečki, svim srcem sam uz vas!
, poručio je Ćorluka.

Žao mi je što ću danas zbog ozljede propustiti ovo okupljanje, lakše je igrati nego gledati utakmice. Znam da ćemo biti pravi kada je najvažnije jer hrvatsku reprezentaciju uvijek krase kvaliteta, ambicija i odlučnost u teškim trenucima. Navijači mogu biti sigurni da će igrači ostaviti srce na terenu, nema većeg motiva od predstavljanja Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Luka, kapetane i prijatelju, povedi nas do Rusije, rekao je Kovačić za HNS.

Komentiraj