Nakon dugih 13 godina Hrvatska radiotelevizija će ostati bez jednog od svojih najprepoznatljivijih lica. Od 1. siječnja, nakon dugo godina rada na Prisavlju, pretežno u sportskoj redakciji, 34-godišnja diplomirana novinarka Mila Horvat više neće biti zaposlenik HRT-a.

Proglašenje sportaša godine u organizaciji Sportskih novosti, bilo je čini se, posljednje pojavljivanje Mile Horvat na nekom takvom događaju u svojstvu novinarke HRT-a.

„Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila. Želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji te svim kolegama i suradnicima u kući i izvan nje na dugogodišnjoj suradnji. Sasvim sigurno, bilo je to jedno veliko životno iskustvo! Hvala i svim gledateljima na povjerenju i praćenju kroz godine“, izjavila je u povodu svojega odlaska s Hrvatske radiotelevizije Mila Horvat.

Komentiraj