Muzej voštanih figura Madame Tussauds  izlaže figure šestorice Jamesa Bondova,  od Seana Conneryja do Daniela Craiga , uoči  početka prikazivanja zadnjeg filma s tim poznatim junakom “Spectre” .

 Svi su Bondovi u otmjenim smokinzima, a u Londonu će biti izloženi šest tjedana prije nego što izložba krene  na turneju po muzejima Madame Tussauds u svijetu u prosincu.

Sva su šestorica Bondova vrlo uglađena, trojica drže pištolje dok su im ruke na poznati bondovski način prekrižene, a ostala trojica u nešto su opuštenijoj pozi.

 

  •  “Uposlili smo 20 kipara i stručne timove koji su oko četiri mjeseca zajedno stvarali tu šestoricu Bondova. To je veliko ulaganje, ogromna količina vremena, ali stvarno se isplati“, rekao je  Edward Fuller, ravnatelj Madame Tussauds u Londonu“Ovo je prvi put da možete stajati blizu i doći u neposredni kontakt sa svakim od svojih omiljenih Bondova”, kaže on.

 

Connery, koji je prvi igrao tajnog agenta u Dr. No” 1962. godine, prikazan je kako se pojavio u filmu Iz Rusije s ljubavlju”.
 George Lazenby stoji kao agent 007 u svom jedinom bondovskom filmu  “U službi Njezina veličanstva“.

 Roger Moore je u ulozi agenta iz filma “Špijun koji me volio”.

Timothy Dalton je portretiran iz dvaju bondovskih filmova “Dah smrti” i “Dozvola za ubojstvo”, dok je Pierce Brosnan predstavljen kao Bond iz “Sutra nikada ne umire”

Figura Daniela Craiga, koji igra u najnovijem, 24. po redu filmu o agentu 007 “Spectre”, iz zadnjeg je bondovskog filma  “Skyfall”.

“Spectre” u britanskim kinima počinje igrati 26. listopada a u Sjedinjenim Državama 6. studenog.

Komentiraj