Nakon kratke potjere, zagrebačka policija je na Vukovarskoj cesti zaustavila bijeli kombi.

Kako doznaje Dnevnik.hr od Policijske uprave Zagrebačke, kombi je u blizini križanja s Radničkom zaustavljen zbog sumnji da je vozač umiješan u krađu koja se dogodila ranije danas.

Navodno ima više osumnjičenih koji su u bijegu, a prema informacijama iz medija, naoružani su. Index doznaje s lica mjesta da je na kombiju mijenjana registarska oznaka i to bojom. Policija je prebrisala boju i dobila skroz drugi broj tablice.

Iz policije su kratko kazali kako se radi o kaznenom djelu iz domene imovinskih delikata te da je u tijeku krim istraživanje. Oko 13.30 u policiji su za Index kazali kako su na Vukovarskoj ulici presreli bijeli kombi koji se dovodi u vezu s razbojništvom na području 4. policijske postaje koja je zadužena za Maksimir i Peščenicu. Također je potvrđeno kako je jedna osoba dovedena u službene prostorije na ispitivanje.

Kriminalistička istraga je u tijeku nakon koje će se znati više informacija o ovoj akciji. Trenutno se na terenu nalazi više policijskih vozila jer očevid još uvijek traje.

Desna prometna traka Vukovarske je zatvorena, rekli su iz policije za N1. Promet se odvija otežano i stvaraju se gužve.

Komentiraj