Što se više bliži termin kad udovica i djeca oskarovca Robina Williamsa, koji si je oduzeo život prošle godine, trebaju pred sudom riješiti svoje nesuglasice, razmirice između njih sve su veće, proizlazi iz sudskih dokumenata.

Odvjetnici glumčeve djece Zacharyja, Zelde i Cody u dokumentima što su ih podnijeli na višem sudu u San Franciscu tvrde da je njegova udovica Susan Schneider Williams pokušala neopravdano povećati iznos fonda namijenjenog podmirivanju tekućih troškova kuće u kojoj je živjela s glumcem.

Luksuzna kuća u Tiburonu pokraj San Francisca, gdje je prema policijskim navodima Williams u kolovozu 2014. izvršio samoubojstvo, doživotno pripada Susan Williams sukladno glumčevoj oporuci, piše u sudskim dokumentima.

Susan, koja se udala za Robina Williamsa 2011. godine, nije majka njegove troje odrasle djece.

Njihovi odvjetnici tvrde da Susan Williams traži od suda donošenje odluke o “zajamčenom redovitom primanju” povrh onoga što je potrebno za održavanje kuće.

“Podnositeljica zahtjeva ne smije tako postupati prema dokumentima o nasljedstvu”, napisali su odvjetnici.

Sud je objema stranama dao rok do 21. kolovoza da se dogovore, a predviđeno je da se nađu na sudu 28. kolovoza.

Komentiraj

FOTO:Ben Gabbe/Getty Images
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.