Čini se kako je transfer vratara Lovre Kalinića u Aston Villu propao. Kako piše Dalmatinski portal, Kalinić nije dobio radnu dozvolu ni u drugom stupnju.

Za dobivanje radne dozvole na ‘Otoku’ potrebno je skupiti dovoljan broj bodova po kriterijima Engleskog noghometnog saveza, a Kalinić ih očito nije skupio. “Na Poljudu trenutno vlada takva nevjerica, nitko ne može doći sebi da se ovo moglo dogoditi nakon što su klubovi sve dogovorili”, piše Dalmatinski portal.

Odlazak Lovre Kalinića u Aston Villu trebao je biti najveći transfer vratara u hrvatskoj povijesti. Hajduku je trebalo pripasti četiri milijuna eura od transfera, ali sve je izglednije kako od njega neće biti ništa.

Kalinić je u Hajduku upisao 103 nastupa i primio 114 bodova. Put do prve momčadi Hajduka tražio je u posudbama u Junaku, Novalji i Karlovcu. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je dva nastupa, oba u prijateljskim ogledima. 26-godišnjak s Hajdukom ima ugovor do lipnja 2017. godine, a 201 centimetara visok vratar prema Transfermarktu vrijedi 1.5 milijun eura.

Komentiraj

FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.