BMW grupa i ekipa filma “Nemoguća misija” nastavili su svoju saradnju, a najnoviji blockbuster nosi naziv „Odmetnuti”

Foto: Paramount Pictures
Nakon uspjeha s prethodnim ostvarenjem, BMW grupa je na globalnom nivou nastavila suradnju s ekipom filma “Nemoguća misija”, na najnovijem nastavku pod nazivom „Odmetnuti”. Zahvaljujući BMW automobilima i motorima koji su korišteni u filmu, svi ljubitelji dobre akcije zaista mogu uživati u uzbudljivoj i dinamičnoj vožnji tajnog agenta Ethana Hunta.

BMW-MI5-2

Nakon svjetske premijere, prije samo nekoliko dana, domaća publika imala je priliku uživati u vratolomijama legendarnog agenta Ethana Hunta, kojeg glumi Tom Cruise, kao i uzbudljivim akcijama i scenama s BMW vozilima, posebno modelom Serije 3. U najnovijem nastavku kultnog akcijskog fenomena 21. stoljeća, Ethan Hunt, nalazi se u neprestanoj nevolji, konstantno preispitujući svoju fizičku, psihičku i emotivnu izdržljivost. Svako novo ostvarenje ovog serijala dalje pomiče granicu između klasične drame o špijunu protiv špijuna i uzbudljivih scena koje se prepričavaju.

BMW-MI5-4

„Nemoguća misija – Odmetnuti“ predstavlja kombinaciju akcije, intrige i humora u specifičnom iskustvu koje publiku ostavlja bez daha i pruža joj osjećaj avanture i impozantnosti u filmskom ostvarenju. Akciju ističu BMW vozila koja su prisutna u brojnim scenama – novi BMW Serije 7 prikazuje stil i eleganciju, novi BMW M3 sa vrhunskim performansama i odlikama trkaćkih automobila, uz model BMW motora S 1000 RR, gledatelje ostavlja bez daha u zadivljujućim scenama vožnje. U filmu su prisutni i BMW X5 xDrive 40e, prvi BMW hibridni automobil s baterijom, kao i BMW Serije 6 kabriolet.

BMW-MI5-3

Komentiraj