Premijer Milo Đukanović nije napustio Crnu Goru i jedan od čelnika oporbenog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić nije govorio istinu, priopćeno je u nedjelju navečer iz vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS).

Mandić je ranije, tijekom velikog oporbenog prosvjeda u središtu Podgorice, kazao da je “Đukanović u nedjelju navečer zrakoplovom napustio Crnu Goru”, ne precizirajući u kojem smjeru i zbog čega.
“Andrija Mandić laže da je premijer Đukanović napustio Crnu Goru. Mandić je svoje pristaše i ukupnu javnost slagao u trenutku kada je premijer Đukanović presjedavao sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost Crne Gore, koja se održavala svega 500 metara od trga na kojemu je Mandić pokušao proširiti svoju laž”, kazali su iz DPS-a.

Vijeće za nacionalnu sigurnost ocijenilo je da je “tijekom prosvjeda, a osobito nakon zabrane njegovog održavanja, u postupcima organizatora i sudionika tih događaja bilo više aktivnosti koje su ugrožavale ustavni poredak, stabilnost države i sigurnost građana”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.