Na graničnom prijelazu Bregana slovenska policija uhitila je u nedjelju popodne dvojicu hrvatskih državljana i nakon ispitivanja jednog je zadržala zbog vožnje u alkoholiziranom stanju dok je drugi pušten uz kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe imovine.

[quote_box_center]

  • Neslužbeno se doznaje da su dvojica hrvatskih državljana u Termama Čatež kamenom oštetili prednje staklo autobusa nogometnog kluba Crvene zvezde iz Beograda čiji su nogometaši dan proveli u tamošnjem aqua parku
  • Jedan je vozio u alkoholiziranom stanju i zadržan je u policiji, a drugi je nakon ispitivanja pušten i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe imovine,

[/quote_box_center]

Neslužbeno se doznaje da su dvojica hrvatskih državljana u Termama Čatež kamenom oštetili prednje staklo autobusa nogometnog kluba Crvene zvezde iz Beograda čiji su nogometaši dan proveli u tamošnjem aqua parku.

Dežurni u operativnom centru policijske postaje Novo Mesto Robert Perc potvrdio je Hini da su u nedjelju oko 18 sati dobili dojavu o ometanju javnog reda i uništavanja tuđe imovine te da su dvojicu hrvatskih državljana uhitili na putu prema Hrvatskoj, pred graničnim prijelazom Bregana.

Jedan je vozio u alkoholiziranom stanju i zadržan je u policiji, a drugi je nakon ispitivanja pušten i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe imovine, rekao je Perc.

Službeno nije potvrdio da je riječ o autobusu nogometnog kluba Crvene zvezde.

Crvena zvezda je na službenim stranicama objavila sliku autobusa s napuknutim prednjim staklom te informaciju da nogometaši nisu imali nikakvih neugodnosti.

Beogradski klub zadnjih se nekoliko godina priprema u Termama Čatež.

Komentiraj

FOTO:Grgur Zucko/PIXSELL
PIŠE:D.J.
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.