Globalni plesni fenomen DanceStar World Tour stiže u Republiku Hrvatsku od 3. do 5. ožujka u Plaza Event Centar (Grad Zagreb) .

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje Hrvatska će i ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceStar World Dance Masters koji će se jubilarno desetu godinu održati u Gradu Poreču.

DanceStar Croatia dio je najvećeg plesnog spektakla na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućuje prezentaciju koreografija koje su pripremali za natjecanje pred poznatim sucima i plesnim pedagozima. Ove godine u Grad Zagreb doalze: Almira Osmanović, Bill Hoatling, Jose De La Cruz, Sonja Piksering, Elvis ‘El Rock’ Hodžić, Željko Božić i Matic Zadravec.

Samo najbolji plesači sa DanceStar World Toura 2017 imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu u finalu koje okuplja više tisuća najboljih plesača iz cijelog svijeta.

Prijave, kvalifikacijski turniri i online kvalifikacije održavaju se još od listopada 2016. godine, s prvim kvalifikacijskim turnirima u Johannesburgu i Cape Townu.

Natjecanje se trenutno nastavlja se u Europi sve do velikog finala u Gradu Poreču (24.–28. svibnja).

image010

image005

Prošle godine, u svom najvećem izdanju do sada, DanceStar je okupio 5 000 plesača iz cijelog svijeta. Ostvareno je preko 25 000 noćenja čime je Grad Poreč dobio epitet svijetske plesne turističke destinacije. Uz vrhunsku produkciju i sudjelovanje najboljih plesnih timova iz čak 27 zemalja i impresivan sudački tim, mnoga estradna imena bila su gosti Dance Stara, a show je svoje sudionike ‘postavio’ na svjetske pozornice s najvećim svjetskim glazbenim imenima.

Majstor ste pokreta i volite glazbu? Pokažite pred najvećim profesionalcima iz plesne industrije što znate i ne propustite kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia. U Gradu Zagrebu se očekuje oko 2 000 natjecatelja od kojih će samo najbolji imati šansu pokazati što znaju na velikom finalu u svibnju.

Ulaznice se mogu kupiti na mjestu događanja u Plaza Event centru.

Svi zainteresirani plesni klubovi prethodno se trebaju registrirati na internetskoj stranici www.dancestar.org, gdje se može pronaći i više informacija o eventu.

Svakako proučite i www.facebook.com/dancestar.world/.

DanceStar Worl Tour održava se po pravilima i standardima vodeće Europske asocijacije za ples ESDU (European Dance Union) koja kao platforma obuhvaća najbolje plesne pedagoge, koreografe, plesače iz cijelog svijeta na raznim projektima.

image003

image011

Komentiraj