U eksploziji plina u utorak oko 6,10 sati ozlijeđen je radnik u zaštitarskoj kućici bivšeg pogona Pipe-life u karlovačkom naselju Ilovac, a policija provodi očevid.

Portir, 41-godišnji djelatnik tvrtke “Bonačić Security” iz Draganića, zadobio je opekotine po rukama i malo po licu, osjeća se dobro, te nije zadržan u bolnici, nego  je pušten na kućnu njegu, doznaje Hina od kirurga Želimira Koraća.
O samom događaju je zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Rober Hranilović rekao da je eksplodirala plinska smjesa nastala u portirnici u kojoj se portir grijao na plinsku grijalicu. Od detonacije su popucala stakla kućice.

Djelatnik tvrtke Bonačić Security Ivan Kučinić rekao je za Hinu da boca nije eksplodirala, te da je njegov kolega imao sreću što se to dogodilo u kućici sa staklom na sve strane, pa se snaga eksplozije proširila izvan objekta.

Zaštitari tu čuvaju imovinu tvrtke Pipe-life, koja je napustila pogon u Karlovcu, te tu nema struje i portiri su prisiljeni grijati se na plin, iako je prostor mali, rekao je Kučinić.

Policija provodi očevid.

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.