Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u nedjelju kako imaju planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i biti zamašnjak gospodarskog oporavka te istaknuo važnost ravnomjernog razvoja Hrvatske.

“Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i biti zamašnjak gospodarskog oporavka. Počet ćemo ih provoditi tako da nam osiguraju i ravnomjerniji razvitak Hrvatske. Naša četiri velika grada: Zagreb, Split, Osijek i Rijeka trebaju biti centri koji će svoju gospodarsku moć širiti oko sebe. Zbog toga naši projekti imaju i veliko političko značenje”, napisao je Karamarko na svom Facebook profilu.

Naglasio je i da mladim ljudima u Hrvatskoj moraju osigurati poslove, a iseljeništvu otvoriti mogućnosti povratka i kvalitetnog ulaganja.

“Hrvatsku moramo gospodarski oživiti i dovesti je u red socijalno uzornih država”, dodao je.

Predsjednik HDZ-a  u subotu je najavio kako će kolegama iz Mosta u ponedjeljak predložiti plan reorganizacije javne uprave te ustvrdio da je to “kraj zbrinjavanja partijskih podobnika”.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.