Ujutro je u sjedište HDZ-a, na Trgu žrtava fašizma, stigao Tomislav Karamarko te prilikom ulaska u stranku kratko je komentirao kako je Milanović jučer prije sastanka rekao da neće potpisati dokument kojeg im je ponudio MOST.

Također je izjavio kako vjeruje u nove izbore i da se prije jučerašnjeg sastanka čuo sa Zoranom Milanovićem, navodi Index. Karamarko je rekao kako ga je jučer prije sastanka s MOST-om nazvao Zoran Milanović i rekao mu kako neće potpisati dokument o tripartitnoj vladi i nestranačkom premijeru ili premijeru iz Mosta.

“U jednom momentu tajnik mi je dao telefon, na kojem je bio Milanović, koji je rekao da neće potpisati i da bi bilo dobro da zajedno izađemo i kažemo da smo za nove izbore. Onda smo krenuli tamo. Međutim, kada smo došli u te prostorije i kada je Petrov tražio od Milanovića da potpiše, on je odjednom rekao da želi da je prvi o tome govorim. Ja sam malo čudno gledao i rekao sam mu da ja neću potpisati, a on je rekao da hoće. Odlično. Tako da, to je to”, kazao je Karamarko.

“Dogodilo se suprotno nakon što sam ja na sastanku prvi rekao kako neću potpisati dokument, Milanović ga je odlučio potpisati”, kazao je Karamarko.

Komentiraj