Novo ruho popularnog gaziranog napitka Sensation u kombinaciji okusa bazge i limuna raspirit će maštu pripadnika svih generacija i donijeti ukusno osvježenje ovog ljeta.

Nakon Azije i Afrike s ljetnim vrućinama iz Jamnice je na police trgovina stiglo novo gazirano piće Sensation Europe.

Kako je sve krenulo? Nakon senzacionalnog uspjeha prijašnjih edicija i okusa koji su inspiraciju pronalazili u ritmovima Afrike i Azije, kreativci iz Jamnice vratili su se aromama Starog kontinenta i nove ideje pronašli u omiljenom okusu sokova – bazgi.

U potrazi za idealnim partnerom, njen nježan i slatkast okus pokazao se kao odličan partner kiselkastog limuna i ljubavna priča je rođena. Jamnica Sensation Europe krenula je na turneju, na kojoj će bez sumnje pronaći brojne poklonike.

Sensation je po prvi put predstavio simbole europskih metropola – Pariz, London, Rim, Atena, Stari kontinent obiluje slavnim gradovima i njihovim znamenitostima, a neke od njih pronaći će se i na Sensation Europe bočicama.

Ovo bezalkoholno, osvježavajuće i visokozabavno piće od sada je dostupno u pakiranju od 0.5L i 1.5L PET i 0.25L u staklenoj ambalaži.

Komentiraj