Hrvatska policija je na graničnom prijelazu Klek pronašla u prikolici osobnog vozila albanskih registracija, gotovo 60 kg marihuane, priopćeno je u ponedjeljak iz dubrovačko-neretvanske policije.

Osobno vozilo s prikolicom za prijevoz, albanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnji albanski državljanin, došlo je na Međunarodni cestovni granični prijelaz Klek u subotu oko 20,20 sati.

U pregledu vozila, kojeg su obavili službenici Postaje granične policije Metković u suradnji sa carinicima, u podvozju prikolice pronađen je posebno izrađen bunker u kojem je bilo 28 paketa s ukupno 59,55 kg marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja albanski je državljanin, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.