Ljubitelji motora iz cijelog svijeta i ove će se godine tjedan dana družiti u Gradu Puli na jednom najvećih moto okupljanja u Europi.

Croatia Bike Week okuplja na desetke tisuća posjetitelja, a ovaj moto susret bio je jedan od najupečatljivijih događaja prošle godine.

Ove godine javili su se brojni gosti iz SAD-a, Kanade, Rusije, Litve, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske i mnogih drugih zemalja.

Ove godine Croatia Bike week traje do 4.9., jedan od vrhunaca ovog susreta je u podnevnim satima 3.9. kad će kolona od nekoliko tisuća motora proći Gradom Pulom.

Ovogodišnji Croatia Bike week ugostit će band Opću opasnost u subotu, a tokom cijelog tjedna nastupit će brojni bandovi Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi. Uz koncerte bit će tu i moto igre, stunt show , sexy show, a od ove godine u sklopu CBW gitarijade za demo bandove pet najboljih bandova zasvirati će pred tisućama posjetitelja, a pobjednici će uz vrijedni poklon bon moći snimiti i promo-cd.

Više od 11 000 posjetitelja slilo se lani na popularni tjedan motora, koji je uz bogat glazbeni program ponudio pravi moto sajam sa izlagačima iz cijelog svijeta. Najveća atrakcija bila je kolona od preko 2 000 motora koji su protutnjali Pulom na opće oduševljenje građana, a i turista. Brojni mediji upravo su u svojim informativnim emisijama pokazali da Pula uz Filmski festival i brojne koncerte ima i jedinstvenu moto manifestaciju koja svake godine okuplja sve više posjetitelja.

Mnogi sudionici si upravo po datumu ovog moto susreta planiraju i godišnji odmor. Jer kažu – najbolja stvar na svijetu je sjesti na motor, prijeći stotine i tisuće kilometara, i doći se opet sresti s dragim prijateljima Na Monumentima su postavljeni i brojni štandovi gdje se moglo naći doslovno sve za bikere – od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama… do torbi za motore i kacige, kao i nakita te punkta za masažu i tetoviranje pa čak i štanda sa moto biblijom.

Budući da je susret namijenjen ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu, svima onima koji dođu sa svojim motociklima ulaz je besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije.

Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može na lokaciji Monumenti u sve dane tokom bikerskog susreta…

Više informacija pogledajte ovdje.

Program
Program

Komentiraj