Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Carlo Ancelotti je u četvrtak odbacio tvrdnje o svom povratku na Stamford Bridge, kazavši kako je klub odlučio stati iza svog menadžera Josea Mourinha koji se već neko vrijeme nalazi pod nevjerojatnim pritiskom zbog, također nevjerojatnih, loših rezultata.

Ancelotti je već bio na klupi ‘Bluesa’, od 2009. do 2011. godine, a u svojoj je prvoj sezoni Chelseau donio dvostruki naslov. Ipak, dobio je otkaz nakon poraza od Evertona u posljednjem kolu sezone 2010/11. na Goodison Parku. Vijest da više nije trener Chelsea dobio je baš u tunelu Goodison Parka.

Unatoč takvom odlasku Ancelotti nema ništa protiv povratka u Chelsea. “Nemam nikakvih problema s Chelseajem. Ali, Jose neće dobiti otkaz. Već su odlučili da će ostati, i mislim da je to dobra odluka”, rekao je Ancelotti za Daily Mail.

“Volio bih se vratiti u Englesku, nogomet je tamo odličan. Još uvijek imam kuću u Londonu, volio bih trenirati ekipu koja bi se dobro držala i u prvenstvu i Europi”, rekao je Ancelotti demantirajući da se sastao s čelnicima Liverpoola prije nego su ovi na klupu ‘Redsa’ postavili Jürgena Kloppa.

Komentiraj