Tijekom noći na srijedu provaljeno je u poslovnicu Splitske banke u Ulici Frane Radića u Bolu, izvijestila je splitska Policijska uprava.

U policiji kažu da su u tijeku izvidi u cilju pronalaska počinitelja i da je materijalna šteta značajna. Više od toga zasad nisu spremni reći s obzirom da detalje provale moraju provjeriti na poligrafu, naravno, ako i kada dođu do sumnjivaca.

Izvještaji s terena navode da se policija maksimalno angažirala te blokirala sve izlaze sa Brača. Nadaju se da je novac i dalje na otoku.

Kako neslužbeno doznaje Index.hr, radi se o većoj svoti, navodno i više od dva milijuna kuna!

Sve upućuje da je provala izvedena profesionalno i da su počinitelji imali kvalitetne informacije iz banke o tome gdje se novac nalazi i koliko ga ima. I nisu se baš slučajno upustili u akciju sinoć. Navodno je bio pripremljen za transport za kopno.

 

Komentiraj

FOTO:Hrvoje Jelavic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.