Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je komentirao najavu ministrice gospodarstva Martine Dalić o uvođenju novog zakona, kojeg su mediji nazvali ‘Lex Todorić’ i ‘Lex Agrokor’.

“Nedaj Bog da nas Dalićka spašava u Gradu jer onda ja ne bih radio svoj posao, kada bi onda počela spašavat ZG hodling, onda bi morali kupit’ prnje – a to neće trebati. A da li će neke druge spašavati – želim joj puno sreće”, kazao je Bandić, kako prenosi N1.

Podsjetimo, Dalić je u petak održala izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je najavila zakon za pomoć sistemski važnim kompanijama koje ne mogu uredno otplaćivati svoje dugove. “Želim posebno naglasiti da ovaj zakon ne pripremamo ni za Agrokor ni za Ivicu Todorića, no ukoliko bi situacija to zahtijevala, tada bi se takav zakon mogao primjeniti i na njih”, rekla je Dalić u petak.

Komentiraj

FOTO:Davor Visnjic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.