Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, te na gradskim prometnicama i obilaznicama, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Jastrebarsko (na 26.+400km) u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, zbog izvlačenja cisterne i pretakanja goriva.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova u čvoru Zabok za sav promet zatvoren je ulazak na autocestu u čvoru Zabok iz smjera državnih cesta DC1 i DC307. U čvoru Zabok moguć je izlazak s autoceste iz oba pravca (Zagreb i Macelj). 13.07. u 08:00 sati do 14.07. u 08:00 sati (24 sata) čvor Zabok će biti zatvoren za sav promet (ulaz i izlaz).

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Granični prijelazi

Zbog radova, između GP Macelj i Gruškovje (SLO), u vrijeme pojačanog prometa, na ulazu u Hrvatsku dolazi do povremenih zastoja.

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. HAK korisnike moli za strpljenje i razumijevanje.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

HAK

Komentiraj