Zvijezda serije “Better Call Saul” preživjela blaži srčani udar, sada je dobro

Nakon što se u utorak 58-godišnji glumac Bob Odenkirk srušio na snimanju serije „Better Call Saul“ u kojoj glumi glavnu ulogu, te je odvezen u bolnicu, prvo je objavljeno kako se radilo o zdravstvenim problemima povezanim sa srcem. U petak se javio i Odenkirk koji je objavio na Twitteru kako je preživio blaži srčani udar.

„Bok, Bob je. Hvala vam. Obitelji i prijateljima kojima sam bio okružen ovaj tjedan. I za izljeve ljubavi sviju koji su se zabrinuli za mene. Preplavljen sam osjećajima. Osjećam ljubav što mi puno znači“, napisao je na Twitteru i dodao „Imao sam blaži srčani udar. Ali, bit ću dobro zahvaljujući Rosi Estrada i liječnicima koji su znali kako popraviti začepljenje bez kirurškog zahvata“. Uz to, Odenkirk je najavio da će se neko vrijeme oporavljati ali i da se uskoro vraća.

Odenkirku je pozlilo na snimanju šeste sezone serije „Better Call Saul“, spin-offa serije „Breaking Bad“.  Kako javlja Hollywood Reporter, snimanje se odvijalo u gradiću Albuquerque te je Odenkirk hospitaliziran u američkoj državi New Mexico. Njegov prijatelj Davod Cross također se u petak oglasio na Twitteru gdje je napisao kako se upravo čuo s Odenkirkom te da je glumac dobro.

Komentiraj